Enklaste lånen att få

Vilka lån är lättast att få?


Det är många som undrar vilka lån som är enklast att få. Så utifrån vår egen erfarenhet tänkte vi dela med oss av vilka lån som har varit enklast att få beviljat för oss. På så sätt kan du direkt ansöka hos en långivare som beviljar många och slipper ansöka hos flera olika innan du hittar ditt lån.

Vi kommer nedan att lista lån i olika kategorier och vilka lån i varje kategori där du har störst chans att bli beviljad.

Lån med Creditsafe

En av de långivare med Creditsafe som beviljar många lån är Lumify. Lumify godkänner tyvärr inte betalningsanmärkningar, men har du inga betalningsanmärkningar så har du stor chans att bli beviljad. De har direktutbetalning 24/7. Ofta kan Lumify vara lite försiktiga och bevilja ett mindre belopp än det du ansökt om, för att sedan när du visar att du betalar tillbaka bevilja dig ett större lån för varje gång du ansöker upp till 20 000 kronor.

En annan Långivare är Daypay. Daypay godkänner betalningsanmärkningar och har förståelse för ditt förflutna. Även med Daypay så kan du bli beviljad ett mindre belopp än det du ansökt om för att sedan bli erbjuden att få låna mer pengar innan du betalat tillbaka det ursprungliga lånet. Med Daypay har du ofta pengarna på kontot samma dag eller senast dagen efter. Du kan låna upp till 20 000 kronor.

Viaconto är den tredje långivare med Creditsafe som vi tipsar om idag. Viaconto godkänner betalningsanmärkningar och ett sämre kreditbetyg. Viaconto tror på dig som kund och förstår att man kan ha haft problem förr, men det är inget hinder för framtiden. Även här kan du låna upp till 20 000 kronor.

Är ingen av dessa långivare för dig så kan du se alla lån med Creditsafe. Lån med Creditsafe är bland de lån som är lättast att få beviljat.

Lån med Safenode

Det finns för tillfället bara två långivare som använder Safenode. En av de långivarna är Meddelandelån. Hos Meddelandelån kan du låna upp till 30 000 kronor med betalningsanmärkning. De har en snabb handläggningstid och betalar ut lånet så snart det är godkänt.

Den andra långivaren är Flexlimit. Flexlimit erbjuder lån upp till 20 000 kronor för dig som inte har betalningsanmärkningar. Fördelen med Flexlimit jämfört med meddelandelån är att räntan är bättre. Så har du inga betalningsanmärkningar kan Flexlimit vara ett sunt val för dig.

Lån med Safenode kan av vår erfarenhet vara ett gott val då man ofta kan ha en bra kreditvärdighet hos dem även om man har en sämre kreditvärdighet hos andra upplysningsföretag. Här kan du se alla lån med Safenode.

Lån med Bisnode

Många snabblån och SMSlån är lån där Bisnode används. Antalet förfrågningar hos Bisnode påverkar betyget hos Bisnode, därför kan det vara bra att veta vilka långivare som beviljar många lån.

En av dem är Loanstep. Hos Loanstep kan du låna upp till 25 000 kronor med betalningsanmärkning och de godtar ett dålig kreditbetyg. Loanstep ger även upp till 100% rabatt på alla räntekostnader och avgifter beroende på hur snabbt du betalar tillbaka. Du kan exempelvis låna 5000 kronor idag och betala tillbaka samma belopp två veckor senare utan att behöva betala något för själva lånet.

Kredit 365 är en annan långivare som lätt beviljar lån trots en dålig kreditvärdighet. Tyvärr godkänner dem inte betalningsanmärkningar, men har du inga betalningsanmärkningar har du goda chanser att få lån. Hos Kredit 365 kan du låna upp till 5000 kronor i 30 dagar. Ett typiskt snabblån helt enkelt.


Vill du låna ett litet större belopp finns exempelvis Profilkredit där du kan låna upp till 50 000 kronor utan UC. Du kommer att behöva ett något bättre kreditbetyg än hos redan nämnda kreditgivare om du vill låna maxbeloppet. Tyvärr så godkänner inte heller Profilkredit betalningsanmärkningar.


Det finns många långivare som använder Bisnode, här kan du se alla lån med Bisnode.

Privatlån

Nedan kommer vi lista långivare som använder UC. Men där du har stora chanser att bli beviljad ett lån med ett sämre kreditbetyg.

Bank Norwegian beviljar många lån trots ett svagt kreditbetyg och du kan låna upp till hela 600 000 kronor, perfekt för att samla lån och krediter. Ansökan sker online och du får svar direkt på din ansökan. Bank Norwegian godkänner inte betalningsanmärkningar.

Ett annat lån som är utformat för att samla lån då du har ett riktigt dåligt kreditbetyg är Nystart Finans. Hos dem är många förfrågningar och skulder hos kronofogden inget hinder, du kan låna för att betala av din skuld hos kronofogden eller samla andra lån upp till 500 000 kronor. De belönar även dig när du sköter avbetalningar genom att sänka din ränta.

Klicklån är ett snabbt och smidigt lån där de inte stirrar sig blinda på kreditbetyget. Hos Klicklån har många med ett sämre kreditbetyg blivit godkända. De ger ut ett litet mindre lån på upp till 40 000 kronor och godkänner inte betalningsanmärkningar.

Vill även passa på att tipsa om Northmill Bank, cashbuddy och Goodcash som alla godtar betalningsanmärkningar. Det finns även andra privatlån på vår hemsida.

Låneförmedlare

Klara Lån är låneförmedlaren utan UC, och det säger sig självt att det blir lättare att få ett lån beviljat. Utan UC kan du låna upp till 30 000 kronor med betalningsanmärkning. Med UC 200 000.

Zmarta är en av de stora spelarna i branschen. Hos Zmarta lånar du smidigt upp till 600 000 kronor och de godtar betalningsanmärkningar.

Axo Finans är en lite mindre känd låneförmedlare som på senaste tiden blivit en favorit bland de som är ute efter ett lån. De jämför 31 långivare och godtar inte betalningsanmärkningar.

På vår hemsida listar vi 27 Låneförmedlare. Titta gärna in där för fler alternativ.

Företagslån

Vi listar flertalet företagslån på vår hemsida, men för att nämna en långivare. Krea, som jobbar för att sänka räntan för företagare.


Det var allt för nu, vi hoppas att du fått något tips som kan hjälpa dig.