obs! Vi rekommenderar inte längre brocc

Hitta andra investeringsmöjligheter eller blancolån

Investera i svenska privatlån

Hos Brocc kan privatpersoner och företag låna ut pengar direkt till andra svenska, kreditvärdiga privatpersoner, utan dyra mellanhänder. Brocc tar hand om all administration och den som investerar får möjlighet till en stabil och hög avkastning på sina sparpengar*.

Den som vill investera registrerar ett konto på mindre än 2 minuter och kan göra sin insättning via Swish eller en banköverföring. Pengarna lånas sedan ut till många olika kreditvärdiga svenska låntagare för en god riskspridning. Lånen är annuitetslån, så varje månad får investeraren tillbaka amortering och ränta, som man kan välja att antingen ta ut eller återinvestera för ränta-på-ränta-effekt.

Att vara en investerare hos Brocc betyder

  • Förväntad avkastning på 6 %*
  • Låg risk*
  • Pengar tillbaka varje månad
  • Resultatbaserad avgift

    Exempel på ett investeringskonto – Demo Mina Sidor

*Investeringar innebär alltid en risk. Historisk avkastning är inte en garanti för framtida avkastning.

Så funkar det:

Brocc gör en grundlig kreditbedömning av varje låntagare och ansökan beviljas endast till kreditvärdiga personer med god återbetalningsförmåga. Du lånar alltid ut till flera personer. Minst 250 kronor och max 2,5 % av ditt kapital lånas ut till en och samma person. Alla lån är så kallade annuitetslån med fast ränta.  

Om Brocc

Brocc är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor för finansiella tjänster. För dig som lånar betyder det mer rättvisa villkor med individuell ränta och för dig som lånar ut betyder det möjlighet till god avkastning på dina sparpengar*.

Brocc är registrerat som Betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter och betalningar.

 
Om Fair Finance Movement

Banker ger kunderna dåliga villkor medan de själva håvar in enorma vinster. Något måste göras tycker vi. Inom flera branscher har kundernas villkor förbättrats när teknik har gjort det möjligt att ta bort onödiga mellanhänder. Vi tycker att det är dags för samma rättvisa utveckling inom finansbranschen.

Vi har skapat en marknadsplats där privatpersoner som vill låna pengar enkelt kan mötas direkt med dem som vill låna ut pengar. I praktiken flyttar vi makten från de traditionella bankerna till kunderna, där vi tycker att den hör hemma.

Fler och fler upptäcker fördelarna med att investera och låna utan bankens inblandning. Det ser vi som en resning mot förlegade strukturer och för rättvisa. Det är på väg att bli en folkrörelse;

Join The Fair Finance Movement.

 

Låna pengar hos Brocc

 

Behöver du låna pengar för att renovera hemma eller köpa en bil? Eller vill du ta ett lån med bättre ränta för att kunna betala av flera andra dyra lån & krediter? Hos Brocc lånar du direkt av andra privatpersoner och företag, utan dyra mellanhänder. Därför kan Brocc erbjuda extra konkurrenskraftiga räntor och lånevillkor.

 

Låna från 10 000 kr upp till 350 000 kr

Oavsett om du önskar att samla befintliga lån och krediter, låna till bil eller renovering så får du snabbt svar god service hos Brocc. Du kan låna allt från 10 000 kr och upp till 350 000 kr. Dessutom är det väldigt smidigt att ansöka om lån hos Brocc då du signerar direkt med BankID.

 

Låna av andra privatpersoner ger schyssta villkor

Brocc förmedlar lån mellan privatpersoner och företag. Det betyder att när du lånar hos Brocc lånar du egentligen av andra privatpersoner eller företag. Brocc sköter all administration och följer samma strikta lagar och regler som banker och andra kreditinstitut för din fulla trygghet. Samtidigt kan Brocc erbjuda konkurrenskraftiga räntor och flexibla villkor, ofta bättre än hos banken.

 

Individuell ränta för just dig

Efter en kreditbedömning sätts den individuella räntan som Brocc kan erbjuda just dig. Kreditbedömningen består av flera delar, bl.a. en så kallad kreditupplysning från UC. Läs mer om Broccs kreditbedömning här www.brocc.se/kreditbedomning. Så desto stabilare inkomst och högre kreditvärdighet du har desto lägre ränta kan Brocc erbjuda dig. Du kan även ansöka om lån tillsammans med någon annan för att öka chanserna till en ännu lägre ränta.

 

Du styr månadskostnaden

Återbetalningstiden väljer du själv, från 6 månader och upp till 10 år som längst. Du kan även själv påverka din månadskostnad genom att välja en kortare eller längre återbetalningstid för ditt lån. Längre återbetalningstid ger lägre månadskostnad och kortare ger högre. Du kan alltså själv styra och planera din ekonomi framåt. Oavsett vilken summa du lånar och vilken återbetalningstid du väljer har Brocc alltid samma schyssta villkor.

 

Tryggt om olyckan är framme

Hos Brocc kan du teckna ett låneskydd för ditt lån för ytterligare trygghet. Det betyder att om du blir sjuk eller förlorar jobbet så går försäkringen in och täcker dina månadsbetalningar för lånet upp till 5000 kr per månad i upp till 12 månader. Om du tecknar försäkringen samtidigt som du signerar ditt låneavtal bjuder Brocc på kostnaden för låneskyddet de första tre månaderna. Läs alla regler för försäkringen här https://www.brocc.se/

 

Gör din ansökan hos Brocc idag och se vad din ränta blir!

 

Låna upp till 350 000 kr. Ränta från 3,95-24,99%.