Om Froda

 

Froda är ett bättre lån för företag som vill växa. Hos oss behöver du inte välja mellan smidigt och prisvärt. Med Froda kan du snabbt investera i ditt företag — till de bästa tänkbara villkoren för just ditt företag.

 

Froda USPar

 

  • Marknadsledande villkor på nolltid
  • Nöjdhets- och lägsta prisgaranti
  • Låna upp till 2 miljoner
  • Ansök på 2 min - få prisförslag samma dag
  • Fast pris - inga dolda avgifter
  • Lägre pris och bättre villkor
  • Digital ansökan med smart återbetalning
  •  

Froda grundades 2015 och har idag hjälpt över 15,000 företagare att investera i sina idéer. Bolaget är ett kreditinstitut som har statlig insättningsgaranti och står under Finansinspektionens (FI) tillsyn. Bakom bolaget står många namnkunniga investerare och talanger från bl.a. Avanza, Spotify, Google och Klarna. Frodas styrelseordförande är Nicklas Storåkers (fd. VD Avanza).


FRODA STORY:

Froda grundades 2015 med en tydlig idé – att revolutionera bankupplevelsen för entreprenörer genom att göra det smidigt och prisvärt att investera i sina idéer. Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande fintechbolag och har stöttat över 15,000 företag att växa.

Alldeles för länge har miljontals små företag fått stå tillbaka när de velat tänka större. Tung administration, långa väntetider och felaktiga bedömningar från banken har gjort det onödigt svårt att få tillgång till kapital för att växa. Alternativet har då varit mer eller mindre seriösa aktörer med skyhöga räntor. Det tycker vi är fel. Därför startade vi Froda. Genom att digitalisera bankupplevelsen sparar vi tid, pengar och energi för entreprenörer som är i behov av finansiering – till marknadens lägsta pris.

"Välj inte mellan snabbt eller prisvärt. Hos oss får du båda.
Företagslån till marknadens bästa villkor, på nolltid."

Vi vill ge mindre företag lika bra möjligheter att växa som större företag. Med det som utgångspunkt har vi utvecklat vår tjänst där du som entreprenör och småföretagare snabbt kan investera i ditt bolag, till bästa tänkbara villkoren utifrån just dina förutsättningar och ditt behov av finansiering. Vårt mål och vår ambition är att du hos oss alltid ska finna den bästa finansieringslösningen för just ditt företag.