Kameo

Investera i företags- och fastighetslån med underliggande säkerhet och få en hög förväntad avkastning*, samtidigt som du bidrar till tillväxt och jobbskapande i Skandinavien.

• Lån med underliggande säkerhet

• Hög förväntad avkastning*

• Inga avgifter

Kameos koncept:

Idén är enkel - investera i fastighetslån och få månatliga ränteinkomster. Förväntad årsränta på lånen är 5-15%. Det är enkelt att bli sin egen bank!

SÄKER ANVÄNDNING
Det är säkert att använda Kameos webbplats och tjänster. Kameo följer samma rutiner som banker när det kommer till ID kontroll och penningtvätt.

Kameo – Låneplattformen där investerare och låntagare möts
Kameo grundades 2014, fick tillstånd som betalningsinstitut från det danska finanstilsynet 2016 och är idag verksamma i Sverige, Danmark och Norge. Våren 2019 klev investmentbanken ABG Sundal Collier in som Kameos största delägare.

På Kameos plattform kan privatpersoner och institutioner investera i säkerställda företags- och fastighetslån. Företagarna får i sin tur möjlighet att genomföra sitt fastighetsprojekt eller utveckla sitt företag med hjälp av finansieringen från Kameos investerare.

Unikt med Kameo
Kameo erbjuder en snabb och enkel investeringsprocess där du som investerare öppnar ett konto helt utan avgift. Unikt med Kameo är att lägsta investeringsbelopp är 500 kr, vilket möjliggör riskspridning över flera lån. Som investerare får du Dessutom en passiv inkomst i form av månatliga ränteutbetalningar som enkelt kan återinvesteras i nya lån.

Du väljer själv när du vill investera, hur mycket och i vilka lån. Lånen på vår plattform är listade med riskbetyg A-E och har en förväntad avkastning på 5-15%*.

• Lån med underliggande säkerhet

• Investera från 500 kr

• Månatliga ränteutbetalningar

*Risker
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som investeras på Kameos plattform kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Vi rekommenderar alltid att sprida risken genom att investera i flera företags- och fastighetslån samt se Kameo som ett komplement till andra typer av investeringar.