KOMPAR hjälper små och medelstora företag att hitta finansiering till bästa pris, vilket sparar dem tid och pengar. Lånemarknaden har idag ett brett utbud av låneerbjudanden med oklara villkor och priser, vilket gör att det bästa lånet är svårt och tidskrävande för upptagna företagare att hitta. Vår plattform gör det möjligt för företag att jämföra och ta emot låneerbjudanden från 16+ långivare, online och gratis.

Bakgrund

Kompar startades av en grupp entreprenörer med tidigare erfarenheter inom både företagande och finansiering. Detta gör att vårt team själva har upplevt behovet av en enkel och snabb tjänst som hittar de bästa finansieringsvillkoren. Vi förstår att företagsfinansiering är viktigt, samtidigt som vi tycker att en företagare ska kunna ha sitt huvudfokus på sin kärnverksamhet.

Tillsammans har vårt erfarna team utvecklat en tjänst som hittar bäst villkor på företagslån. Tjänsten bespar företagare tid och oro, så att företagare kan göra det dem gör bäst - Att driva och för sitt företag framåt.

Vi har gång på gång sett hur företag betalar för mycket ränta och måste acceptera oförmånliga villkor i brist på tid att hitta den bästa finansieringslösningen. Kompar har därför designat en lösning som tillåter företagare att vara i kontakt med en partner och samtidigt få erbjudanden från ett flertal banker och kreditinstitut.

Vårt mål är att erbjuda er den bästa möjliga upplevelsen i jakten på rätt finansiering och kommer fortsätta att lyssna lyhört till er feedback samt jobba hårt för att göra det möjligt.

Jämför företagslån upp till 7 miljoner & kostnadsfritt!

1. Fyll i ansökan på under 1 minut

Fyll i en kort ansökan med era kontaktuppgifter och lånebehov. Ansökan tar mindre än en minut att fylla i, sker online och är kostnadsfri.

2. Jämför erbjudanden från 22 långivare och hitta bäst villkor

Baserat på dina uppgifter skickar vi en ansökan till de långivare vi jobbar med. Dessa återkommer till oss inom 24 timmar med erbjudanden, varpå vi tar kontakt med dig för att presentera förslagen samt svara på eventuella frågor.

3. Välj vilket lån du vill ha (om du vill) och få utbetalningen inom 24h

Det slutgiltiga beslutet om att gå vidare med ett företagslån är helt och hållet ditt. Våra rådgivare finns med genom hela processen för att stödja er och svara på frågor. Väljer ni att inte gå vidare kostar det självklart inget.